Gratis konsultasjon

Tannregulering for barn og voksen i Moss sentrum

Nå får du førstegangskonsultasjon for tannregulering helt gratis hos oss på Kransen Tannlegesenter. Kampanjen varer en begrenset periode og du har ingen forpliktelser til videre behandling.

På konsultasjonen får du:

  • Diagnose for videre behandling
  • Behandlingsvurdering
  • Prisoverslag med beregning av Helfo Refusjon
  • Røntgen

Direkteoppgjør med Helfo

Har barnet ditt krav på refusjon? Da betaler du kun egenandelen – vi tar oss av resten. Lurer du på om du har krav på refusjon? Vi gir svar på konsultasjonen. Du får også et kostnads-overslag.

Alle typer tannregulering

Velg mellom alle typer tannregulering, også usynlig regulering på baksiden av tennene. Vi er en av få tannleger som også tilbyr usynlig regulering til ungdom.

w

Konsultasjon med spesialist

Alle konsultasjoner blir gjennomført av kjeveortopeden vår, en spesialist på tann-reguleringer. Du får personlige anbefalinger og svar på alle spørsmål på første konsultasjon.

Kort ventetid, lange åpningstider

Bestill en konsultasjon som sklir smidig inn i en full kalender. Vi har åpent ettermiddager fra klokken 08-18 og lørdager fra 08-15:30 så slipper du å ta fri fra jobb.

Hvor mye koster tannregulering?

Vi utfører mesteparten av behandlingen som er nødvendig for å få på plass tannregulering med støtte fra HELFO. Det betyr at du kun betaler en egenandel. Unntaket er tilfeller der behandlingen kun er estetisk motivert. Du får et kostnadsoverslag før vi setter i gang med behandlingen.

Jeg har jobbet med pasienter i alle aldre – fra 5 til 80 år. Du får alltid behandling tilpasset ditt behov, slik at du får et pent resultat der tennene er i harmoni med resten av ansiktet. 

Dr. Ramtin Taheri

Spesialist i kjeveortopedi, Kransen Tannlegesenter

Bestill din konsultasjon i dag

Fyll ut skjemaet under, så kommer vi raskt tilbake til deg! Vi svarer vanligvis i løpet av et par timer og senest i løpet av neste virkedag.