69 25 19 82 kransen@smilehull.no

Prisvinnende kjeveortoped i Moss

Vurderer du tannregulering er det viktig at du går til en spesialist innen kjeveortopedi. På denne måten er du sikker på at du får løsningen som passer best for deg. Hos Kransen Tannlegesenter er du i trygge hender hos den internasjonalt anerkjente kjeveortopeden Ramtin Taheri.

Dr. Ramtin Taheri har kommet til Kransen Tannlegesenter og Moss etter flere års praksis som kjeveortoped i Storbritannia. Han har vunnet internasjonale priser og er en ettertraktet kjeveortoped.

Kjeveortoped som behersker avanserte teknikker

Ramtin er en erfaren kjeveortoped med spesiaistutdannelse fra universitetet i Gøteborg, rangert som et av de beste studiested for denne typen spesialisering. Han behandler pasienter med alle slags tannreguleringer, fra gjennomsiktige reguleringer og Invisalign til mer tradisjonelle reguleringer og skinner. 

Han er spesielt interessert i usynlige tannreguleringer, også kalt incognito, en regulering som kan plasseres på innsiden av tennene slik at den nesten ikke er synlig.

Kjeveortoped Ramtin har lang erfaring med å behandle pasienter med ulike behov, inkludert pasienter med komplekse behov. Dette gjør at han behersker avanserte teknikker, også utover hva du kan forvente å finne hos mange andre kjeveortopeder.

Da jeg jobbet i Storbritannia var jeg en av få kjeveortopeder som benyttet avanserte teknikker med miniskruer, en teknikk som gjør det mulig å gjennomføre behandlinger som ellers ikke hadde vært mulig, forteller Ramtin. 

Ramtin har en sterk lidenskap for faget kjeveortopedi og holder seg oppdatert på den seneste utviklingen innen både forskning og teknologi. Han er en anerkjent foredragsholder og har blant annet blitt bedt om å holde foredrag på den internasjonale konferansen AEEDC Dubai World Orthodontic Conference i 2020.

Les mer om tannregulering.

Tannregulering tilpasset dine trekk

Mange tenker at en behandling med tannregulering kun handler om å oppnå rette tenner. For å få et vellykket resultat må vi også se på tennene og deres posisjon i forhold til resten av ansiktet. Tennene skal harmonere med nettopp dine ansiktstrekk, forklarer Ramtin. 

Et estetisk pent resultat er Ramtins varemerke. Han gjør alltid grundige undersøkelser og sikrer at tennene blir justert slik at de passer med pasientenes ansiktstrekk og lepper. Arbeidet hans har til og med sikret ham den prestisjefylte prisen Best case of 2018 fra Aesthetic Dentistry Awards, en kåring som berømmer estetisk tannlegearbeid i England og Irland.

Lurer du på hvilke resultater du kan oppnå med tannregulering?

Bestill konsultasjon for tannregulering hos Ramtin.

 

Kontakt oss

Kransen 16, 1531 Moss
Telefon: 69 25 19 82
Faks: 69 24 27 01
kransen@smilehull.no

Gratis parkering 

HC-parkering

48 timers avbestillingsfrist på alle timeavtaler

 

 

Åpningstider

Ukedager:

08.00 til 16.00

Kveld / lørdagsåpent:

Etter avtale

Telefontider

 Man-fre: 08:00-15:30

Følg oss

Facebook

Snarveier

Behandlinger
Tannregulering
Priser
Om oss
Bestill time
Personvern

 

© 2022 Kransen Tannlegesenter | Designed by Pluss Media AS