69 25 19 82 kransen@smilehull.no

Skifte ut synlige fyllinger

Utskiftning av synlige fyllinger gir deg et jevnt og pent smil. Vi bytter ut fyllinger i amalgan, plast og synlige fyllinger etter tannbleking.

Pris fra kr. ?,-

Utskiftning av amalgamfyllinger

Tidligere var det vanlig å bruke amalgam som fyllingsmateriale. Amalgamfyllinger er gråsvarte på farge og skiller seg derfor ut i tannrekken. I tillegg ser vi ofte at tannsubstansen rundt fyllingen får et blålig skjær. Om du ønsker det, kan du skifte ut synlige amalgamfyllinger med mer estetiske alternativer. I mange tilfeller kan en tannfarget fylling i plast (kompositt) være en god løsning.

Dersom amalgamfyllingen er stor, kan vi alternativt bruke et porselensinnlegg eller en keramisk krone. Disse er sterkere og penere enn fyllinger i plast, men også vesentlig dyrere.

Utskiftning av tannfargede fyllinger

Plastfyllinger kan over tid endre farge slik at de skiller seg ut i forhold til tannen. Dersom fyllingene er lett synlige, kan dette virke skjemmende i et ellers pent smil.

Særlig er overgangen mellom tann og fylling utsatt for misfarginger. Her kan fargestoffer fra kaffe, te, røyk osv. med tiden trenge inn og gjøre fyllingene mer synlige. Dersom du ikke kan fjerne misfargingen med puss og polering, kan du skifte ut fyllingene. Vi legger da de nye fyllingene med en farge som er mest mulig lik tannfargen.

Utskiftning av fyllinger etter tannbleking

De aller fleste som prøver tannbleking får lysere tenner. Hvor mye lysere tennene blir, varierer fra person til person. Det er viktig å vite at fyllinger ikke endrer farge ved tannbleking.

Dersom tennene responderer godt på blekingen og blir markant lysere, vil derfor plastfyllinger på tennenes fremside tre tydeligere frem. For å oppnå et godt sluttresultat, kan det derfor være nødvendig å skifte synlige plastfyllinger etter at blekingen er gjennomført.

Kontakt oss

Kransen 16, 1531 Moss
Telefon: 69 25 19 82
Faks: 69 24 27 01
kransen@smilehull.no

Gratis parkering 

HC-parkering

48 timers avbestillingsfrist på alle timeavtaler

 

 

Åpningstider

Ukedager:

08.00 til 16.00

Kveld / lørdagsåpent:

Etter avtale

Telefontider

 Man-fre: 08:00-15:30

Følg oss

Facebook

Snarveier

Behandlinger
Tannregulering
Priser
Om oss
Bestill time
Personvern

 

© 2022 Kransen Tannlegesenter | Designed by Pluss Media AS