Ring oss

69 25 19 82

Send en e-post

kransen@smilehull.no

Kransen Tannlegesenter

Om oss

I stilfulle lokaler er vi opptatt av å gi deg som pasient en trygg og positiv opplevelse.

Hva vi kan tilby deg

Her på Kransen finner du et bredt tilbud innen tannlegetjenester. Blant annet har vi flere spesialister innen periodonti (tannkjøttbehandling), så ventetiden er kort hvis du ønsker en konsultasjon på det området. I tillegg har vi også spesialister innen implantatbehandling.

Vi utfører alt innen allmenn tannbehandling. Skulle du være engstelig har vi spesialkompetanse på tannlegeskrekk, og utfører behandling under narkose om ønskelig fra din side. Dette gir en ekstra trygghet for deg som pasient.

Hos oss kan vi også gi deg et godt tilbud på usynlig tannregulering og snorkebehandling.

Du skal alltid ha god opplevelse når du kommer til oss for behandling. Vi sørger derfor for å alltid være oppdaterte innen teknologi og behandlingsformer som gir deg en best mulig behagelig opplevelse i tannlegestolen.

Vårt tannlegesenter er godt etablert i Moss, med kort avstand til både buss og jernbane. Du er hjertelig velkommen som pasient hos oss. Vi lover å ta godt vare på deg!

Lange og gode pasientforhold er vår motivasjon, og vi tør påstå at vi er et tannlegesenter med glimt i øyet.

Ta gjerne med barna

Ta gjerne barna med når du besøker oss. Vi har gjort det koselig også for de minste med en trivelig barnekrok. Kom gjerne i god tid til timeavtalen din. Da kan du slappe av med en kaffe foran peisen her hos oss i Kransen.

Vi holder til sentralt i Moss sentrum, kun 3 minutters gange fra jernbanestasjonen. Vi har også gratis parkering og HC-parkering rett utenfor våre lokaler.

Få hvitere tenner

Med regelmessig tannrens fjerner du misfarging og kan nyte følelsen av skinnende rene og hvitere tenner.

Sikre god tannhelse

Når du undersøker tennene jevnlig unngår du at plakk og tannsten bygger seg opp. På denne måten sikrer du god tannhelse.

Avdekk sykdom tidlig

Enkelte sykdommer kan lettere oppdages av tannlege siden vi også undersøker munnhulen og kjeve. Ved jevnlig besøk ser vi også forskjeller over tid.

Vi ivaretar smilet ditt

Bestill time hos oss

Lange og gode pasientforhold er vår motivasjon, og vi tør påstå at vi er et tannlegesenter med glimt i øyet. Med hyggelige medarbeidere, kort ventetid og fleksible åpningstider sørger vi for at tannlegeturen blir en behagelig opplevelse. 

Gunstige betalingsløsninger

Du vil motta en sms kort tid etter behandlingen med valgfri betalingsløsning tilpasset deg og ditt behov.

Gratis utvidet parkering

Vi kan nå tilby utvidet parkering for våre pasienter, se skilting. Senk skuldrene, vi har nå P-plass til alle våre pasienter.

HC-vennlig adkomst og toalett

Vi hos Kransen Tannlegesenter tilrettelegger all behandling i 1. etasje for deg med behov for enkel adkomst.