Ring oss

69 25 19 82

Send en e-post

kransen@smilehull.no

Sikre god tannhelse

Undersøkelse

En undersøkelse én gang i året er en god investering for å sikre god tannhelse.

Velkommen til oss

En undersøkelse hos oss begynner gjerne med å kartlegge pasientens ønsker og behov. Pasientens øvrige helse og medisinbruk kan være avgjørende for den orale helsen til hver enkelt.

Hva er inkludert i en undersøkelse?

  • Røntgen
  • Karieskontroll
  • Tannrens
  • Puss med poleringspasta
  • Gode råd for deg og din tannhelse
  • AirFlow (mot tillegg i pris)
Årlige røntgenbilder

Årlige røntgenbilder er av stor verdi for tannlegen da det kan avdekke kariesangrep og endringer i bennivå rundt tennene. Er det mistanke om rotbetennelse, tas det en utvidet røntgenundersøkelse av røt/røtter.

Karieskontroll

Karieskontroll med sonde gir oss en god oversikt over kronisk og aktiv karies. Tannlege/tannpleier avgjør om hullene må fjernes. Har et hull kommet igjennom den harde tannemaljen, bør det settes opp time til plombering.

Tannrens

Tannrens er vårt varemerke ved enhver undersøkelse. Tannrens er viktig for at du selv skal komme til med renhold og for å kunne holde tannkjøttet friskt.

 

Puss med poleringspasta

Puss med poleringspasta gjør tennene dine glatte og hvite. Det er små slipekorn i pastaen som gir denne effekten, men pussing én til to ganger i året gir ingen skade.

Råd og veiledning

Gode råd for deg og din tannhelse gis av tannlege/tannpleier i henhold til hva du trenger av råd og veiledning. Dette kan være pusseteknikker, tanntråd, tannstikker, behov for fluor eller lign.

Få hvitere tenner

Med regelmessig tannrens fjerner du misfarging og kan nyte følelsen av skinnende rene og hvitere tenner.

Sikre god tannhelse

Når du undersøker tennene jevnlig unngår du at plakk og tannsten bygger seg opp. På denne måten sikrer du god tannhelse.

Avdekk sykdom tidlig

Enkelte sykdommer kan lettere oppdages av tannlege siden vi også undersøker munnhulen og kjeve. Ved jevnlig besøk ser vi også forskjeller over tid.

Vi ivaretar smilet ditt

Bestill time hos oss

Lange og gode pasientforhold er vår motivasjon, og vi tør påstå at vi er et tannlegesenter med glimt i øyet. Med hyggelige medarbeidere, kort ventetid og fleksible åpningstider sørger vi for at tannlegeturen blir en behagelig opplevelse.